Maďarský perkelt z hovězího masa

  • 2 h 30 min
  • Snadné
Maďarský perkelt z hovězího masa
  • 6000 g masa hovězího předního
  • 10 ks větší cibule
  • 50 stroužek česneku
  • 10 balení rajský protlak
  • 2000 ml bílého vína (suché víno)
  • sůl
  • pepř mletý
  • sádlo (nebo olej)

Postup

  1. Nakrájejte si maso na nudličky a cibuli najemno.
  2. Na oleji osmahněte cibulku, do které přidáte maso a po jeho zatažení doplníte ostatní ingredience – česnek, rajský protlak a bílé víno. Dochuťte za pomoci soli a pepře.
  3. Všechno důkladně promíchejte, přiklopte pokličkou a duste cca 2 hodiny. Vytvořenou směs můžete podávat s rýží nebo těstovinami.

Nutriční hodnoty

Kalorie
14180 kcal
Tuky
660g
Sacharidy
630g
Vláknina
70g
Cukry
540g
Bilkoviny
1100g

Podobné recepty

1 h 30 min
Guláš z kančího masa s domácími knedlíky
Kančí guláš Knedlíky
4 h
Hovězí líčka s brusinkami
Hovězí líčka Brusinky
2 h 15 min
Pečená králičí stehna
Knedlík Králičí stehna
2 h
Srnčí pečeně se šípkovou omáčkou
Srnčí hřbet Šípková omáčka
2 4.0
2 0.0
30 min
Kuřecí Pad Thai
Thajská kuchyně Pad thai 2+
2 5.0
30 min
Rajská polévka s kuřecím masem
Polévka Rajská Rajská polévka 2+
30 min
Kokosové zeleninové kari
Kuřecí maso Tikka masala 2+
45 min
Cornwallské pirohy
Brambory Hovězí maso Taštičky 2+
Láska, smích a tipy na rodičovství ve vaší schránce!

Získejte odborné tipy, zábavné aktivity a potěšující příběhy na svůj e-mail!

plceholder
User Name
0.0
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam et fermentum dui. Ut orci quam, ornare sed lorem sed, hendrerit auctor dolor.