Květák rozdělte na drobné růžičky, propláchneme v cedníku a nechte oschnout. Cibuli překrojte napůl, oloupejte a najemno nasekejte. Rajče spařte a zbavte slupky.
Do hluboké rozehřáté pánve dejte olej a dosklovata osmahněte cibulku.
Přidejte máslo, vsypte květák a restujte přibližně 5–7 minut. Poté přidejte česnek, zázvor, sůl a veškeré koření, nechte rozvonět. Přidejte nakrájené rajče, promíchejte a podlijte vývarem. Za občasného míchání vařte ještě 2 minuty.
Mražený hrášek i fazolky propláchněte na sítu, vsypte do pánve a přidejte scezenou cizrnu. Zalijte kokosovým mlékem, přidejte na kolečka nakrájenou chilli papričku, přiveďte k varu, nechte mírně zhoustnout a odstavte.
Podávejte s rýží basmati, zakapejte citronovou šťávou a posypte lístky koriandru. Podle chuti si každý může pokrm v misce dochutit jogurtem.