Připravte si mleté maso, prolisujte česnek a najemno nakrájejte cibulky a zelí. Tohle všechno smíchejte, přidejte sójovou omáčku a dochuťte solí.
Rozdělejte si balení s těstem, které si vždy dáte na ruku, vložíte do něj kuličku masové směsi a pevně stiskněte, přičemž konečky prstů mějte namočené vodou. Knedlíček krásně zavřete a zároveň nařasíte.
Potom přichází na přetřes smažení a vaření knedlíčků. Ty položte na rozpálený olej spodní částí. Až budou mít zlatavou barvu, opatrně nalijte cca 80 ml vody a přiklopte je. Nyní je budete vařit asi 7 minut, dokud nebudou dostatečně provařené. Pokud se vám vypaří voda, klidně ji trochu dolijte.
Při servírování knedlíčků neopomínejte na přílohu v podobě sójové nebo chilli omáčky.