Měkká buchta s tvarohem a ovocem

  • 30 min
  • Snadné
Měkká buchta s tvarohem a ovocem
  • MOUČNÍK:
  • 2100 g polohrubé mouky
  • 900 g cukru
  • 6 balení prášek do pečiva
  • 720 g rozpuštěné Hery
  • 12 ks vejce
  • 12 lžíce oleje
  • 3/4 hrnku mléka
  • špetička soli
  • POLEVA:
  • 1080 g másla
  • 24 lžíce rumu
  • 18 lžíce horké vody
  • 1500 g moučkového cukru
  • 240 g kakaa

Postup

  1. Abyste vytvořili lahodnou šťouchanou buchtu, připravte si zvlášť moučník a samotnou polevu.
  2. Na vytvoření moučníku použijte připravené tekuté suroviny v kombinaci s práškem do pečiva, moukou, solí a cukrem. Tekutou konzistenci moučníku vylijte na pekáček vysypaný moukou a dejte péct.
  3. Mezitím se pusťte do tvorby polevy. Rozpusťte si máslo, přidejte rum, cukr smíchaný s kakaem a vodou. Takovou směs pozvolna vařte, dokud se všechny ingredience nespojí. Hotovou polevu nechte vychladnout.
  4. V okamžiku, kdy se vám upeče moučník, obrácenou stranou vařečky do něj udělejte díry po celé ploše. Doprostřed moučníku nalijte polevu, která musí zatéct do všech dírek.
  5. Jen co šťouchaná buchta s polevou ztuhne, můžete ji nakrájet a podávat.

Nutriční hodnoty

Kalorie
22518 kcal
Tuky
1200g
Sacharidy
2544g
Vláknina
0g
Cukry
2346g
Bilkoviny
234g

Podobné recepty

1 h 30 min
Guláš z kančího masa s domácími knedlíky
Kančí guláš Knedlíky
4 h
Hovězí líčka s brusinkami
Hovězí líčka Brusinky
2 h 15 min
Pečená králičí stehna
Knedlík Králičí stehna
2 h
Srnčí pečeně se šípkovou omáčkou
Srnčí hřbet Šípková omáčka
2 4.0
2 0.0
30 min
Kuřecí Pad Thai
Thajská kuchyně Pad thai 2+
2 5.0
30 min
Rajská polévka s kuřecím masem
Polévka Rajská Rajská polévka 2+
30 min
Kokosové zeleninové kari
Kuřecí maso Tikka masala 2+
45 min
Cornwallské pirohy
Brambory Hovězí maso Taštičky 2+
Láska, smích a tipy na rodičovství ve vaší schránce!

Získejte odborné tipy, zábavné aktivity a potěšující příběhy na svůj e-mail!

plceholder
User Name
0.0
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam et fermentum dui. Ut orci quam, ornare sed lorem sed, hendrerit auctor dolor.