Potom ho uvařte ve vodě, do níž přidáte oloupaný zázvor, pepř, sůl, hvězdičku badyánu, čtyři lžíce sójové omáčky, stejné množství ústřicové omáčky a tyčku skořice. Vše vařte asi 20 minut a 10 minut nechte dojít.
Mezitím si připravte těstíčko na obalování. Základem jsou čtyři vejce, pět lžic hladké mouky a trocha sójové a ústřicové omáčky.
Před obalováním si přichystejte omáčku. Na oleji zpěňte stroužek česneku a nastrouhaný zázvor. Vlijte skleničkou vývaru nebo vodu. Přidejte tři lžíce sladkokyselé omáčky, stejný počet té ústřicové a sójové, včetně lžíce medu. Omáčku smíchejte, na chvíli povařte a zahustěte prostřednictvím škrobu smíchaného s vodou.
Až bude maso hotové, vychladnuté, obalte ho v těstíčku a na oleji osmažte zhruba 10 minut z každé strany.
Poslední částí receptu je restovaná zelenina na oleji – pokrájejte květák, žampiony, brokolici, bambus, červenou papriku, popřípadě využijte mraženou směs. Orestovanou zeleninu smíchejte s omáčkou a můžete servírovat.
Na talíři se bude vyjímat na plátky nakrájené kuřecí maso zalité omáčkou. Ideální přílohou je rýže.