Nejdříve si připravte ingredience pro vaření. Začněte očištěním dýně, česneku a cibule. Poslední dvě suroviny nakrájejte najemno, dýni na trochu větší kousky. Potom následuje příprava masa, které také nakrájíte na kousky.
Do hrnce si dejte trochu oleje, rozpalte ho a kuřecí maso zatáhněte. Opékejte ho asi 5 minut. Maso dejte stranou a zbylý výpek doplňte o nachystané ingredience v podobě cibule, česneku a dýně. Restujte jen krátce, asi 2 minuty. Do vroucí vody vhoďte bujón a následně s ní zalijte tuto směs s dýní, kterou budete vařit do změknutí. Obvykle stačí cca 15 minut. Nakonec ještě přihoďte odložené maso, nalijte smetanu a osolte.
Výslednou směs servírujte ideálně s uvařenou rýží. Oku lahodící třešničkou na dortu je ozdoba v podobě koriandru.